top of page
IMG_3341.JPEG

Ved Banen

Med næsten 5000 m2 er Ved Banen en markant bygning på Hadsund Syd. Fra flere steder i bygningen er der er en flot udsigt ud over fjorden og over mod Hadsund By. I hovedbygningen er der nogle meget charmerende kontorer og de store haller giver mulighed for effektiv produktion og lagerdrift. 

Der skal ske en omfattende renovering af bygningen, men allerede nu er 50% udlejet. Nyd gerne billederne i galleriet nedenunder - hvis du er nysgerrig på at se nærmere, kontakt os gerne for yderligere informationer og fremvisning.

Se billeder fra Ved Banen

Et historisk vingesus

Den markante hovedbygning kan dateres helt tilbage til 1883, og er dermed en af de ældste bygninger i Hadsund. Bygningen fungerede som endestation for Hadsund –Randers jernbanen, som blev åbnet i 1883. Tiden som endestation var dog kort, da indvielsen af den første Hadsund bro i 1904 betød, at togene nu kunne køre over fjorden til Hadsund Nord station og fortsætte turen videre til Aalborg.

Den 31. marts 1969 var det dog slut med tog, da jernbanen blev nedlagt. Det var dog bare begyndelsen til et nyt eventyr, da Implast købte bygningen og byggede de store produktionshaller til i den form, som vi kender det i dag.   

Stationsbygning.jpg
Tog.jpg
Tog indvendig.jpg
bottom of page