top of page
Ved Ålborgvej

Ved Ålborgvej

Ved Ålborgvej er et af vores nyere huse, og med det kan vi opfylde nogle behov, som vi ikke tidligere har kunnet efterkomme. Vi kan nu tilbyde lokaler til virksomheder, som både har behov for kontor, lager, showroom og produktion.

 

Bygningerne har tidligere huset et stort bilhus, hvor der ikke er blevet sparet på noget, da det blev bygget. Det er stort og meget repræsentativt, og med en meget synlig beliggenhed allerførst i det store industrikvarter Industri N i Hadsund.

De store udstillingsarealer samt den meget funktionelle værksted med store porte har allerede tiltrukket nye lejere med behov for lifte, udstillingsarealer og lagerfacilitet . Men også et værksted til reparation af mobiltelefoner og en internetbutik har set mulighederne i huset.   

Se billeder fra Ved Ålborgvej

Nyd endelig billederne i galleriet herunder - ”Ved Ålborgvej” kan nok ikke tage konkurrencen omkring den bedste fjordudsigt op med vores andre erhvervshuse. Men det slår de andre huse på fleksibilitet i forhold til at have plads til både kontor, lager, udstilling og produktion i præsentable og lyse lokaler lige ud til den meget befærdede Ålborgvej. Så hvis du vil have synlighed, så er Ved Ålborgvej det rette for dig.  

Bilhandler gennem mange år

Vi kan også godt lide at have historien med os. Fra gemmerne på Lokalhistorisk Arkiv har vi fået et godt billede af, hvordan det så ud for en del år siden. Steen Lundgaard Madsen har fundet dem til os.     

Ved_Ålborgvej_-_gammelt_billede.jpg
bottom of page