Yderligere oplysninger, Tlf.: +45 29 28 23 69 eller mail phn@phinfo.dk 

  • Facebook Clean

  Ved Ålborgvej - synlighed på bedste beliggenhed i Industri N        

Ved Ålborgvej er vores nyeste hus, og med det kan vi opfylde nogle behov, som vi ikke tidligre har kunnet. Vi kan nu tilbyde lokaler til virksomheder, som både har behov for kontor, lager, showroom og produktion.

 

Ved Ålborgvej har tidligere huset et stort bilhus, hvor der ikke er blevet sparet på noget, da det blev bygget. Det er stort og meget repræsentativt, og med en meget synlig beliggenhed allerførst i det store industrikvarter Industri N i Hadsund.

De store udstillingsarealer samt den meget funktionelle værksted  har allerede tiltrukket både en bilforhandler og et autoværksted. Men også et værksted til reparation af mobiltelefoner og en internetbutik har set mulighederne i huset.   

Mød lejerne ved at klikke her: Lejere

Og læs om fællesfaciliteterne ved at klikke her: Fællesfaciliteter

Og nyd billederne herunder - i Ved Ålborgvej kan fjorden skimtes i det fjerne fra taget! Så på det punkt kan huset ikke konkurrere med de øvrige. Men  det slår langt de andre huse på fleksibilitet i forhold til både at have plads til  kontor, lager, udstilling og produktion i  præsentable og lyse lokaler lige ud til den meget befærdede Ålborgvej. Så hvis du vil have synlighed, så er Ved Ålborgvej det rette for dig.