top of page

Jacob Møllers Gård

Jacob Møllers Gård blev bygget i 2002, og har siden da været et helt specielt sted for iværksættere og mindre virksomheder. I dag er der 14 lejere i huset og enkelte ledige lokaler. Der er et fantastisk sammenhold i huset, og forskelligheden blandt lejerne er et af husets allerstørste styrker.

Jacob Møllers Gård er et af de mest fleksible kontorhuse, som du kan finde. Det værdsættes af mange mindre virksomheder og filialer af større virksomheder. Her kan du leje et lokale, som passer lige til enkeltmandsvirksomheden til en husleje og på betingelser, som er særdeles attraktive.      

Flere af de større lejere i de øvrige huse er startet i Jacob Møllers Gård og er så flyttet, når rammerne i Jacob Møllers Gård er blevet for små.

Se billeder fra Jacob Møllers Gård

Nyd endelig billederne herunder - det er venlige og lyse lokaler med byens bedste udsigt over Mariagerfjord.  I ”Ved Stranden Erhverv ”og ”Ved Havnen” mener de dog bestemt, at de har den bedste udsigt! Men besøg os meget gerne i Jacob Møllers Gård - så vil du nok give os ret. 

Hvor kommer navnet fra?

Vi får tit spørgsmålet om, hvorfor det hedder Jacob Møllers Gård. Her er forklaringen. Hvor huset ligger havde en af de første iværksættere i Hadsund - Jacob Møller -  sin forretning og sine gøremål. Og de blå mure er faktisk de oprindelige fra en koncertsal, som  efterkommere efter Jacob Møller lod opføre. En koncertsal, som ifølge Lokalhistorisk arkiv kunne rumme intet mindre end 600 siddende gæster og en scene.

Herunder lige et billede af Jacob Møller samt et billede af hans familie. Familieportrættet skulle være taget lige præcist, hvor Jacob Møllers Gård ligger i dag. Billederne har vi fået fra Lokalhistorisk arkiv, hvor Steen Lundgaard Madsen har fundet dem til os. Ønsker du at dykke længere ned i historien om Jacob Møller, så klik her

Jacob Møller .jpg
Jacob_Møllers_Gård_-_gammelt.jpg
bottom of page