Yderligere oplysninger, Tlf.: +45 29 28 23 69 eller mail phn@phinfo.dk 

  • Facebook Clean

Jacob Møllers Gård - fleksibel løsning for mindre virksomheder 

Jacob Møllers Gård blev bygget i 2002, og har siden da været et helt specielt sted for iværksættere og mindre virksomheder. I dag er der 14 lejere i huset, og enkelte lokaler ledige. Der er et fantastisk sammenhold i huset og forskelligheden blandt lejerne er et af husets allerstørste styrker.

 

Jacob Møllers Gård er et af de mest fleksible kontorhuse, som du kan finde. Det værdsættes af mange mindre virksomheder og filialer af større virksomheder. Her kan du leje et lokale, som lige passer til enkeltmandsvirksomheden til en husleje og på betingelser, som er særdeles attraktive.      

Flere af de større lejere i de øvrige huse er startet i Jacob Møllers Gård, og er så flyttet når rammerne i Jacob Møllers Gård er blevet for små.,

Mød lejerne ved at klikke her: Lejere

Og læs om fællesfaciliteterne ved at klikke her: Fællesfaciliteter

Nyd endelig billederne herunder - det er venlige og lyse lokaler, med byens bedste udsigt over Mariagerfjord.  I ”Ved Stranden Erhverv ”og ”Ved Havnen” mener de dog bestemt, at de har den bedste udsigt! Men besøg os meget gerne i Jacob Møllers Gård - så vil du nok give os ret. 

Vi får tit spørgsmålet, hvorfor det hedder Jacob Møllers Gård. Her er forklaringen. Hvor huset ligger havde en af de første iværksættere i Hadsund sin købmandsgård. Og de blå mure er faktisk de oprindelige fra hans pakhus, så det er noget af det ældste, som findes i byen. Herunder lige et billede af Jacob Møller samt et billede af hans familie. Familieportrættet skulle være taget lige præcist, hvor Jacob Møllers Gård ligger i dag. Billederne har vi fået fra Lokalhistorisk arkiv, hvor stor Steen Lundgaard Madsen har fundet dem til os. 

Jacob Møllers Gård - Jacob Møllers Gade 4 - 9560  Hadsund