top of page

Vi fører en god tradition videre!

Initiativet til at lave det første hus - Jacob Møllers Gård - blev taget af en lokal gruppe, som ønskede at bidrage til den lokale erhvervsudvikling i Hadsund. Ønsket var at skabe moderne rammer til mindre virksomheder i et fællesskab, hvor  mindre virksomheder kunne råde over samme faciliteter som større virksomheder. Og ønsket var også, at det skulle være på vilkår og til en husleje, som var til at betale - også for nystartede. Missionen må siges at være lykkedes!

Vores mission er stadig den samme! Vi vil bidrage til, at der er moderne lokaler til rådighed, så Hadsunds fantastiske historie som et godt sted at drive virksomhed kan fortsætte. At etablere faciliteter til virksomheder er i øvrigt ikke noget nyt i Hadsund. Den tradition går helt tilbage til 1960'erne, hvor dynamiske lokale erhvervsfolk startede det hele med etableringen af Hadsund Erhvervsråd, og skabelse af erhvervshuse og udnyttelse af datidens erhvervsudviklingsstøtte, så især virksomheder fra hovedstadsområdet valgte at flytte til Hadsund området. En indsats, som betød, at Hadsund tiltrak mange dygtige og dynamiske borgere, da der var gode og spændende jobs. 

Gennem årene har der været mange involverede, men i dag er de aktive i arbejdet med at udvikle og drive virksomhedsfællesskaberne:

Ivan Noes

Jan Mikkelsen

Lars Malling

Lasse Bundgård

Ole Madsen

Per Husted Nielsen

Peter Kristensen

Rasmus Thorup Andersen

   

bottom of page