• Facebook Clean

Ved Stranden, Ved Stranden 1, 9560 Hadsund, Tel: +45 29 28 23 69 

Prøv også erhvervshuset Ved Havnen

  Historien bag   

Historien bag

I 2001 tog en række lokale initiativ til at bygge kontorfællesskabet Jacob Møllers Gård. Det viste sig hurtigt at være en succes, så da muligheden opstod for at købe det tidligere domicil for for softwarevirksomheden Dator, så folkene bag Jacob Møllers Gård muligheder i det, og i juni 2006 lykkedes det at overtage bygningen og omdanne den til virksomhedsfællesskabet Ved Stranden Erhverv.

 

Bygningen er blevet ombygget i flere etaper efterhånden, som der er fundet lejere, og i starten af 2008 afsluttes den sidste etape af ombygningen.

Begge bygningen summer i dag af liv, og der tænkes store tanker og løses store opgaver af de ca. 150 mennesker i de mange udviklingsorienterede virksomheder, som i dag holder til i de 2 bygninger.

 

Det er 2 meget forskellige huse - Jacob Møllers Gård henvender sig især til mindre virksomheder og iværksættere, mens Ved Stranden Erhverv henvender sig til lidt større og mere etablerede virksomheder. Flere af lejerne i Ved Stranden Erhverv er i øvrigt startet i Jacob Møllers Gård, men er vokset ud af bygningerne og er flyttet til Ved Stranden Erhverv eller til vores 3 virksomhedsfællesskab Ved Havnen. En meget positiv udvikling for vort lokalområde, som vi er meget glade for at bidrage til.