Yderligere oplysninger, Tlf.: +45 29 28 23 69 eller mail phn@phinfo.dk 

  • Facebook Clean

Vi har mange års erfaring med at etablere virksomhedsfællesskaber. Vi har lavet mange fejl undervejs, som vi har lært af, og de erfaringer bruger vi gerne til etablering af nye virksomhedsfællesskaber.

 

Så kan vi ikke opfylde dine behov i vores nuværende huse, og du har kendskab til en større bygning, som du kunne tænke dig at blive del af, så lad os høre fra dig.

 

Eller ejer du en ejendom, som du ønsker at omdanne til et virksomhedsfællesskab, så tag meget gerne kontakt til os! Vi har deltaget i etablering af andre virksomhedsfællesskaber og er bl.a. også medejer af et i Møldrup ved Viborg (Erhvervshuset Revlingen - se mere ved at klikke her).

Ikke alle huse er velegnet til det. Vores erfaring siger, at følgende skal være opfyldt i de ejendomme, som har potentiale:

  • Minimum 1500 m2

  • Vedligeholdt stand

  • Udlejning af ejendommen til en enkelt virksomhed har været forsøgt i en længere periode uden succes, så ejeren har en realistisk forestilling om ejendommens pris. Dette burde ikke være nødvendigt at skrive, men vi har gennem årene haft henvendelser fra flere, som vil sælge ejendomme til os i mindre byer til priser, som svarer til dem i de største byer. Husk: En erhvervsejendom er ikke mere værd end det det den dokumenterede lejeindtægt berettiger til! 

  • Ejer af ejendommen skal selv deltage enten i finansieringsdelen eller i ejerskab. Det har vi rigtig god erfaring med.