top of page

Hvor skal vi lave det næste Erhvervshus? 

Vi har mange års erfaring med at etablere virksomhedsfællesskaber. Vi har lavet mange fejl undervejs, som vi har lært af, og de erfaringer bruger vi gerne til etablering af nye virksomhedsfællesskaber.

 

Føler du, vi ikke opfylder dine behov i vores nuværende huse, og du har kendskab til en større bygning, som du kunne tænke dig at blive del af, så lad os høre fra dig.

 

Det kan også være du ejer en ejendom, som du ønsker at omdanne til et virksomhedsfællesskab, så kontakt os meget gerne! Vi har deltaget i etablering af andre virksomhedsfællesskaber og er bl.a. også medejer af Erhvervshus i Møldrup ved Viborg (Erhvervshuset Revlingen - se mere ved at klikke her).

Ikke alle huse er velegnede til det. Vores erfaring siger, at følgende skal være opfyldt i de ejendomme, som har potentiale:

  • Minimum 1500 m2

  • God og vedligeholdt stand

  • Udlejning af ejendommen til en enkelt virksomhed har været forsøgt i en længere periode uden succes, så der forefindes allerede en realistisk forestilling om ejendommens pris. Generelt bør lejeindtægten kunne forrente og bringe overskud i huset, så en erhvervsejendom er ikke mere værd end den dokumenterede lejeindtægt berettiger til! 

  • Ejer af ejendommen skal selv deltage i finansieringsdelen eller i ejerskab. Det har vi rigtig gode erfaringer med.

Renoveret bygning
bottom of page